Cantine Theater Dorplein

Kindervoorstelling GVR

Sunday 20 Mar 2:00 PM - 5:00 PM

Description

Op zondagmiddag 20 maart wordt er voor het eerst een activiteit voor kinderen in de basisschoolleeftijd georganiseerd in het Cantine theater in Budel-Dorplein. In samenwerking met jeugdvereniging Jong Nederland Budel-Schoot wordt de film “GVR” gedraaid. Naast de film, is er ook een knutselwedstrijd en een activiteit na de film.
De film “GVR” is gebaseerd op het bekende boek van Roald Dahl. In de film wordt het weesmeisje Sophie uit haar bed geplukt door de Grote Vriendelijke Reus. Deze reus wandelt ’s nachts door het land en blaast met zijn trompet dromen in de slaapkamers van kinderen. Van hem heeft Sophie niets te vrezen, maar er zijn helaas ook kwaadaardige reuzen…
Bij deze film hoort ook een knutselwedstrijd. Maak een mooie dromenvanger en breng hem mee naar de voorstelling. Degene die de mooiste dromenvanger maakt, wint een prijs!
Na de film is voor de kinderen de mogelijkheid om te oefenen met lopen als een echte reus, denk bijvoorbeeld aan steltlopen. Ouders kunnen tijdens de film in de foyer verblijven, waar de bar open is. Het is natuurlijk ook mogelijk om samen met je kind naar de film te kijken. Tickets zijn in de voorverkoop €3,50 (per betalend kind mag 1 volwassene gratis naar binnen). Je kunt ook tickets aan de deur krijgen, maar dan kosten ze €4,00. Bij de ticketprijs zit een gratis beker ranja en wat popcorn inbegrepen. De deuren gaan open om 13:30 uur en de film begint om 14:00 uur.

How does it work

Buy tickets

Click buy tickets to purchase your tickets to gain access to the event.

Receive link

After the purchase, you will receive a unique link for each ticket purchased.

Visit event

Each ticket will grant access to the event for 1 person.